Det är dags för årets viktigaste jazzpris! Gör din jazzröst hörd! Rösta på Gyllene Skivan! I över 60 år har detta prestigefyllda pris delats ut till årets bästa svenska jazzplatta. Vem som vinner avgör ni läsare samt en jury utsedd av OrkesterJournalen.

Välj tre OLIKA skivor i rullgardinslisterna nedan – skivan som du tyckte var bäst år 2017 i rullgardinslisten överst, skivan du tyckte var näst bäst 2017 i rullgardinslisten i mitten och skivan du tyckte var nästnäst bäst 2017 i rullgardinslisten nederst. Fyll sedan i ditt namn, din adress och din mejladress i textrutan under rullgardinslisterna – detta gör att du automatiskt deltar i utlottningen av cd:s som vi kommer hålla efter det att alla röster är räknade! Klicka därefter på “Skicka”-knappen.

Du kan också rösta genom att fylla i talongen på sidan 54 i OrkesterJournalen #6/2017 och skicka den till:

OrkesterJournalen
Hornsgatan 103
117 28 Stockholm

OBS! Du måste rösta på tre olika skivor annars räknas inte din röst. Endast en röst per person – missbruk beivras. Du kan rösta fram till den 31 januari 2018. Sedan räknar vi ihop rösterna och ser med spänning fram emot att få veta vem som vinner. Pristagaren presenteras i OrkesterJournalen #2/2018.