Press "Enter" to skip to content

Avsnitt 10: Piteå IF

Avsnitt tio av Johan hittar ett lag är ett hemvändaravsnitt fullt med varma känslor.
För i det tar Ahmad och Johan tempen på Piteå IF – en fotbollsklubb som Ahmad spelat i. Och veckans intervjuoffer – Piteå IF:s sportchef/styrelsemedlem Johan Norberg – är en sjukt reko kille. Så förbered dig på dryga 20 minuter av Piteå IF-hajp!

Dessutom snackar Ahmad, Johan och Johan om Piteå IF:s nya stjärnskott Pashang Abdulla (som tidigare gjort succé i Johan hittar ett lag-bekantingarna Karlbergs BK), vad det betydde för Piteå IF när deras damlag vann Damallsvenskan år 2018 och Piteå IF:s hemmaställ. Bland mycket annat.

Hoppas allt kommer falla dig i smaken!

Piteå IF:s hemsida / Piteå IF på svenskalag.se.
Piteå IF på Facebook.
Piteå IF DFF:s hemsida.
PIF Damfotboll på Facebook.
Piteå IF:s herrar på Twitter.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.