Press "Enter" to skip to content

Avsnitt 7: Ariana FC

Är Ariana FC, som de själva påstår, ”Sveriges varmaste fotbollsförening”?
Mycket talar för att de faktiskt är det.
Sedan starten 2015 har Ariana FC spridit kärlek, tro och hopp genom att ta samhällsansvar och spela fantastisk fotboll. Att se deras namn trona högst upp i tabellen till division 3 södra Götaland får en att känna att en bättre värld är möjlig.

För att lära sig mer om Ariana FC ringer Ahmad och Johan upp deras grundare/sportchef/spelare Omid Hushmand. Om de blir imponerade av Omid och vad han har att säga? Ja, minst sagt. Johan lovar till exempel att bygga en ny stadion åt Ariana FC (så fort han tjänat ihop några miljarder).

Välkomna ska ni vara till det sjunde avsnittet av Johan hittar ett lag!

Ariana FC:s hemsida.
Ariana FC på Facebook.
Ariana FC på Instagram.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.